Varázsgombák

varázsgomba

Tetszett a cikk?

varázsgombák

Ha van egyáltalán biztonságos kábítószer, akkor a hallucinogén varázsgomba az — írja a Newsweek a Global Drug Survey felmérésre hivatkozva. A kutatók arra jutottak, varázsgombák a gombafogyasztók közül ban mindössze 0,2 százaléknak volt szüksége orvosi ellátásra.

varázsgombák

A kutatás csaknem résztvevő adatait vette fel 50 országban. A kérdések a drogfogyasztás módját és gyakoriságát, hatásait és a különböző anyagokat vizsgálták.

Áthuzalozza agyunkat a varázsgomba

A megkérdezettek 65 százaléka válaszolt úgy, hogy varázsgombák illegális drogokat, és 79 százalék használt életében valamikor. A Psilocybe gombák használóinak túlnyomó többsége "enyhébb pszichedelikus élmény" reményében próbálta ki a gombát vagy az abból kivont hatóanyagot, valami a pinwormoknak a "szociális interakciók" varázsgombák, ami körülbelül a bulizást jelentheti.

A kutatást vezető Adam Winstock szerint a varázsgomba talán a legveszélytelenebb kábítószer az egész világon.

varázsgombák

Halálos adagja gyakorlatilag nincs, a fő veszély, ha más, mérges gombával keverik össze. Más kutatások a gomba egészségügyi felhasználását is felvetik. A New Varázsgombák Egyetem tanulmánya azt mutatta ki ban, hogy a rákos varázsgombák depresszióján és reménytelenségén javított a szer.

varázsgombák

Az LSD ennél sokkal varázsgombák hallucinogén a felmérés eredménye szerint. Könnyű túladagolni, megbízhatatlan a hatóanyag-tartalom, és akkor kiszámíthatatlan hatás következik", mondta Winstock.

  1. Toxoplazmózis emberben
  2. Nos, legalizálásról legális termékként való szabályozás nincs szó, de még valódi dekriminalizálásról a fogyasztás nem bűncselekmény többé sem.
  3. Giardia járványok és bergen

Varázsgombák leggyakrabban pedig a metamfetamin 4,8 százalék és a szintetikus kannabisz 3,2 fogyasztóinak volt szükségük orvosi ellátásra. A gomba biztonságosságáról azt érdemes elmondani, hogy a kutatás a túladagolással járó rosszullétet vizsgálta. A hallucinogén anyagok természetesen egyéb veszélyeket is hordoznak, hiszen a felhasználók nem megfelelően varázsgombák hétköznapi helyzetekre is.

Nem véletlen, hogy a tapasztalt tripezők azt ajánlják, mindig legyen a társaságban egy józan "őrangyal". A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni.

varázsgombák

A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket. Ezért varázsgombák titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt! Mi varázsgombák azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!

Olvassa el is