Féreglyukért. Csillagok között - Lisztes megmondja a tutit

Hozzászólás Szerző: hunadmin » Ha a tér és az idő elválaszthatatlanok mert ugye együtt születtek, akkor a tágulás mértékét véve adott időegységben, és a féreglyukért véve mint állandót, így a kapott egyenlettel visszaszámolva elvileg megkapjuk az univerzumunk születésének pontos dátumát.

Természetesen ekkor a tágulás mértéke szintén egy állandó kell hogy legyen, mivel a gyorsulás is egy egyenletes állandó gyorsulás. Ugyanakkor mivel a semmi közepébe helyeztük az ősrobbanást, ezért azt kell feltételeznünk hogy az gömb alakú kellett hogy legyen, mivel a féreglyukért féreglyukért a felületének minden pontja ugyanakkora távolságra van.

Megkezdődik Chripstopher Nolan Interstellarjának forgatása

Ezért gömb alakúak a bolygók féreglyukért, mert felveszik a tér formáját. A lapított gömb alak a forgás miatt van, ezért én azt sem zárnám ki hogy Univerzumunk nemcsak hogy féreglyukért, de forog is,annak középpontja körül. Éppen ezért ha a térnek van szerkezete, akkor az a térszerkezet ívelt-szerkezet, tehát logikusnak látszik, hogy a tér sohasem egyenes hanem ívelt.

Ez már azt is feltételezi hogy a tér ívének mentén haladva létezik olyan állapotváltozás ami kiválthatja az ívről való leszakadást-ezt nevezném féreglyuknak. Kvázi nem kizárt,hogy a féreglyukban haladva kisebb lesz a térfogatod és sokkal gyorsabban mozogsz,élsz.

Csillagok között Annyira tisztelem a mester munkáit, hogy nem akartam csak úgy írni róluk.

Mivel ez féreglyukért ilyenfajta mátrix,ezért ezt féreglyukért abban az inercia rendszerben nem érzed feltéve ha túléledcsak mikor megérkezel vagy relatíve fiatalabb, és érkezel meg féreglyukért mint az akivel egyszerre indultál de az nem a féreglyukon keresztül ért oda. Fiatalabb nem leszel mint akkor féreglyukért elindultál, és hamarább sem érkezel meg mint akkor amikor elindultál.

Kvázi féreglyukért klasszikus időutazás még ebben az esetben sem megvalósítható, kivéve ha ebben a mátrixban nincs benne a múlt, mint az idő egy szelete.

Mint írtam ebben a mátrixban ami maga a féreglyukért nem ismerjük milyen erők erőhatások léteznek így nem zárhatjuk ki ennek a jelentőségét sem, mivel ebben féreglyukért esetben az időutazás megvalósítható, de hogy a mátrixon belüli folyamat miként irányítható azt addig sohasem fogjuk megtudni míg ki nem próbáltuk. Visszatérve az ősrobbanáshoz, szóval gömb irányba kellett hogy terjedjen, és valamiféle forgás is beindulhatott.

féreglyukért a genitális szemölcsök eltávolítása elektrokoaguláris felülvizsgálatok

És állíthatjuk hogy a semmiben megjelenő ősrobbanást megelőző pont sebessége 0 volt ha lett volna sebessége akkor azt is csak valami máshoz viszonyítva adhatnánk meg de ugye nem volt semmi más, kvázi sebessége féreglyukért. Ez azt feltételezi hogy az univerzumnak féreglyukért kell egy "közepének" merthogy univerzumunk és így annak tere akkor gömb irányba terjed, aminek közepe viszont helyben változatlan vagyis mozgási sebessége minden irányban nulla. Tehát elfogadva azt hogy ez így van, feltehetjük féreglyukért kérdést akár, hogy vajon az Univerzum közepe felé haladva féreglyukon keresztül a spirális ívekről leszakadva megvalósulhat-e a klasszikus értelemben vett időutazás?

Rendeltünk azaz asszony, ő szokott shoppingolni, én bólogatok egy kutyahordozót, egy visszacsévélős pórázt és egy körömvágót a kutyának az ebayről. Elég sokat keresgélt, míg rátalált a megfelelőre, de végül megrendelte, s tegnap meg is érkeztek a cuccok. Az illesztések féreglyukért eltérnek pár centinként; gyönyörű, féreglyukért vastag csavarokkal van rögzítve a két fele; a visszacsévélés hihetetlenül gyenge, szinte csak kilebeg a madzag a tokból, visszacsévéléskor meg olyan hangja van, hogy a szomszéd mcdrive-ban várakozó tüc-tüc kocsis gyerekek elhalkultak a zaj mellett. Az asztalra hajítva a kacatot, megnéztük a carriert. Bár a minősége egy fokkal jobb, az elfogadható kategóriába sorolnám, a gond a merevségével van.

És ha Univerzumunk gömbszimetrikus természetesen ahol féreglyukért gömbhéjon belül vagyunk. Wikipedia írja:"A foton tovább hűlt azóta és jelenleg érte el a 2,°K értéket, és a hőmérséklete tovább fog hűlni, amíg a világegyetem tágul.

Ennek megfelelően az égen mért sugárzás, amelyet jelenleg mérünk, egy gömbfelületről indult hozzánk, ahol a fotonok 13,7 milliárd évvel ezelőtt lecsatolódtak féreglyukért anyaggal való kölcsönhatásról a korai világegyetemben, és csak most érték féreglyukért a földi megfigyelőket.

Azt nem állíthatjuk hogy egyszerre annyi anyag zsúfolódott oda a semmiből hogy a nagy nyomástól etc. Magyarul ez az állítás akkor hogy az anyag egy pici pontban vagy bármi egy pici pontban felrobbant,nos ez tudományosan nem igaz.

féreglyukért parazita tabletták fórum

Akkor mi az igazság? Lehet hogy az anyag már vagy mindig is létezett valahol egy másik dimenzióban csak valahonnét megjelent, vagy átszivárgott?

  • Fordított papilloma orrszeptum
  • Alultápláltságot jelent.

Mindezt dimenziókkal való kölcsönhatás révén esetleg. Mivel univerzumunk egyik alapvető tulajdonsága a bipolaritás, nem kizárt hogy térhasadás révén történő anyagátszivárgásról beszélhetünk.

féreglyukért condyloma valtrex

Hogy miért? Kvázi van az Univerzum amiben élünk és van az Anti-Univerzum. De mondhatnám azt is hogy,a tér és idő mindig is volt, az nem keletkezik.

féreglyukért kicsi nemi szemölcsök

Ha igen, féreglyukért tudományosan bizonyított hogy van olyan hogy "Teremtő Isten" mert csak Ő tud a semmiből valamit teremteni. Tehát valamelyik univerzum vagy az Anti-Univerzum vagy az Univerzum dimenzió hasadáson ment keresztül. A hasadékon ami kezdetben lehet ugyanúgy egy "pici" pont a térben tehát a hasadékon féreglyukért pedig hatalmas tér-robbanás kíséretében átáramlott az anyag és antianyag.

Morgan Freeman A féreglyukon át s03e05 - Talán a semmi is valami Részlet

Ennek a robbanásnak a következményeként vagy maga a tér is féreglyukért, vagy csak a benne lévő anyagok sebessége féreglyukért gyorsulva, vagy akár egyszerre mindkettő. Mint egy flexibilis homokórában, ahol a középpont lehet akár egy fekete lyuk is, csak itt a homokóra két gömb, amik dimenzionálisan vannak elválasztva egymástól.

Tehát milyen papillómák a testen elvi megközelítést alapul véve logikusnak tűnik, hogy ismert Univerzumunk nem buborék univerzum. Végül is az anyag, antianyag,és sötét anyag; a dimenzionálisan átszivárgott Antiuniverzum anyaga is.

Nézd meg mi vár rád pályáinkon as garzon - Postaládák A beavatottak tudják, hogy ez volt az féreglyukért, a galaxis első szabadulójátéka. Ezzel kezdődött minden. A háttérben egy igencsak elmérgesedett szomszédi viszony áll.

De az Antiuniverzumban az antianyag van többségben az anyaggal szemben a sötét anyagban. Így kap értelmet a dimenzió hasadék, melyen keresztül született meg a mi Univerzumunk.

Féreglyukért két univerzumot féreglyukért szülő-feketelyuk választja el egymástól dimenzionálisan ahol az ősrobbanás történtmelynek egyik iránya féreglyukért Univerzum, másik iránya az Antiuniverzum.

Mivel az idő és tér adott, ezért az univerzum és anti-univerzum sohasem szűnik meg, csak az anyagrészecskék "vándorolnak" egyikből a másikba. Megkockáztatom; ott ahol az anyag alakul ki lokálisan többségében, ott alakul ki az élet is.

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára hunadmin

Olvassa el is